Klantenservice Scandinavië

Onze klantenservice staat voor je klaar!

Of je nu vragen hebt over je bestelling, de producten op de website, verzoeken of opmerkingen ter verbetering… onze klantenservice helpt je graag verder!

Bel ons op telefoonnummer +45 313 19 210 of stuur een e-mail naar finn@fitness-brands.dk

Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Contactgegevens

Bodyfit Nordic Ivs

Finn Mansur
Frederiksborgvej 10 2 TV
3520 Farum

E: finn@fitness-brands.dk
T: +45 313 19 210

Skype: finn@fitness-brands.dk
Website: fitness-brands.dk

Wij streven naar 100% tevredenheid

Indien je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling of een andere klacht hebt, kun je ons dat laten weten door een mail te sturen naar karl@allaboutsports.be.

Binnen 2 werkdagen ontvang je per e-mail een reactie van ons.

Mocht je een klacht over een ontvangen product hebben, dan vragen we je een foto toe te sturen. Zo kan onze productafdeling een eerste inschatting van de klacht maken. Bij een terechte klacht vervangen we het product uiteraard direct en kosteloos.

We streven er altijd naar om er samen met jou uit te komen. Meestal lukt dit ook. Mocht je niet tevreden zijn met de geboden oplossing dan kun je jouw klacht/geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR-platform.

Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur op het telefoonnummer +32 475 28 31 15.

Veel gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je tijdens je koopproces tegen een aantal vragen aanloopt. Natuurlijk mag je die gerust aan ons stellen per telefoon of per e-mail, maar kijk ook eens op onze pagina met Veel gestelde vragen. Wellicht dat het antwoord op je vraag er al tussen staat.

Wij zijn ons ervan bewust dat online winkelen één beperking met zich mee brengt en dat is dat je de producten niet kunt proberen. Daarom hebben wij handige specificaties geschreven bij elk product en hebben we ook video’s in onze webshop staan bij vele producten.