Veilig online bestellen en betalen

Je hebt bij ons de keuze om te betalen met

  • iDEAL
  • Mastercard en Visa ( + € 0,99 )
  • Paypal ( + € 0,50 )
  • AfterPay ( + € 0,99 )

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief 21% BTW en per bestelling t/m € 100,- betaal je € 6,95 verzendkosten binnen Nederland, daarboven is verzending gratis. Bij verzendingen naar Duitsland, België of Luxemburg bedragen de verzendkosten € 9,95 voor bestellingen t/m € 150,-, daarboven is verzending gratis.

 

Betaalopties bij Bee Sports

Veilig achteraf betalen met AfterPay

Met een digitale acceptgiro kun je je online bestelling betalen via AfterPay. AfterPay voert voor Bee Sports het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je via e-mail een digitale acceptgiro van AfterPay ontvangt om de gedane bestelling te betalen.

Je kunt bij Bee Sports betalen met AfterPay tot een bedrag van € 2500,-

Je hebt via AfterPay 14 dagen de tijd om je rekening te voldoen.

Voor betalingen met AfterPay rekenen wij € 0,99 betaalkosten.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je je bestelling natuurlijk voltooien met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met iDEAL

Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kun je gebruik maken van iDEAL. Betalen met iDEAL houdt in dat je het bedrag van de bestelling direct via je eigen bank betaalt. Deze service is geheel gratis.

Het werkt als volgt: tijdens het bestelproces kun je ervoor kiezen om te betalen met iDEAL. Je wordt dan doorgeleid naar je eigen bankomgeving, waar je betaling klaarstaat. Controleer het bedrag, vul de ontbrekende gegevens in en voldoe de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en wij krijgen direct bericht dat de bestelling is betaald. Na betalen word je teruggeleid naar onze website.

Betalen met Mastercard of Visa

Betalen met creditcard houdt in dat het bedrag aan het eind van de maand of in termijnen van je rekening wordt afgeschreven, afhankelijk van wat je hebt afgesproken met je creditcard provider.

Voor betalingen met creditcard rekenen wij € 0,99 betaalkosten.

Het werkt als volgt: Bij het bestellen van de inhoud van je winkelwagentje kan je kiezen om te betalen met een Creditcard. Je wordt nu doorgeleid naar het betaalscherm waar je kan kiezen tussen een Mastercard of een Visa kaart. Het is belangrijk om op te letten of je het slotje voor het websiteadres in je adressenbalk van je browser ziet staan. Dit om de betaalveiligheid te garanderen. Vul nu alle gegevens in. Als laatste vraag wordt gevraagd naar een CVC code. De CVC code bestaat uit de laatste drie cijfers op de achterkant van je creditcard. Een CVC code is een extra beveiliging tegen fraude.

Het maximale bestelbedrag voor betalen met creditcard is € 1000,-

Als de creditcardtransactie niet geaccepteerd wordt, zullen wij je bestelling annuleren. Neem dan contact op met je creditcard provider of bank.

Betalen met PayPal

Ook PayPal, een van ‘s werelds toonaangevende online betalingsdiensten, behoort tot de beveiligde betaalmethodes van Bee Sports. PayPal staat voor eenvoudige en veilige online betalingstransacties, waarbij de gebruikers met een PayPal-account alleen een e-mailadres en wachtwoord hoeven in te voeren. Met een PayPal account kun je online of op locatie betalen zonder financiële gegevens te delen – wat PayPay tot een zeer veilige online betaalmethode maakt. Voor betalingen met Paypal rekenen wij € 0,50 betaalkosten